Darwinismul , adevăr sau eroare

                                                     de Nelu Preda
        Preambul
   Cu toţii cunoaştem cele două mari teorii asupra apariţiei şi proliferării vieţii pe pamânt , respectiv Creaţionismul şi Darwinismul.Creaţionismul dă credit informaţiilor din Biblie conform cărora viaţa a apărut pe pământ ca urmare a creaţiei Divine.Darwinismul afirmă ca viaţa a apărut pe pământ , ca urmare a unor accidente ,de la simpla molecule complexă de aminoacizi , prin evoluţie şi adaptare ( prin mecanismul de selecţie naturală  ) ,la forme complexe de viaţă , culminând cu omul , cea mai complexă şi versatilă fiinţă de pe pământ.
   Oamenii de ştiinţă au încercat să reproducă condiţiile vieţii de acum câteva sute de milioane de ani în urmă ,simulând descărcări electrice si o atmosferă bogata in elementele necesare apariţiei vieţii ,dar nu au obţinut decât molecule de aminoacizi complexe ,inerte însă ,fără viaţă.
  Desemeni ,mutaţiile genetice observate la diversele organisme sânt totdeauna in sensul degenerativ şi nu evolutiv asa cum ar rezulta din teoria darwinistă.
  Ramane aşadar in picioare doar existenţa procesului de selecţie naturală , prin care se transmit doar genele celor mai puternice şi adaptate exemplare ale unei specii ,cu un mare semn de intrebare asupra evoluţionismului – evoluţia speciilor prin mutaţii genetice succesive si aşa zisa adaptare , totul pledând pentru conservarea şi doar recombinarea informaţiei genetice iniţiale.
  Dacă evolutionismul nu este adeverit de cercetari şi constatări ,rămane varianta creaţionistă , care acreditează existenţa unei origini iniţiale a informaţiei genetice , un dat al divinităţii , care a creat fiecare specie incluzând omul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog